Een huis kopen doe je niet elke dag.

Waar moet je op letten tijdens een bezichtiging. Welke vragen moet je stellen? Is het huis bouwkundig in orde? Is de vraagprijs realistisch? Hoe onderhandel je over de prijs?

Allemaal vragen waar wij als aankoopmakelaar antwoord op hebben. Het kopen van huizen is ons dagelijks werk, dus we weten precies hoe het moet. Reden genoeg om Appeltaart Vastgoed in te schakelen als je een huis wilt kopen. Zelfs als je nog geen idee hebt welk huis dat gaat worden.  

Als jouw aankoopmakelaar: 

  • vinden wij voor jou je droomhuis 
  • staan we naast je tijdens de bezichtiging 
  • onderhandelen we een zo scherp mogelijke prijs 

Hoe vaak is een woning al aan jouw neus voorbijgegaan?

Wat een frustratie, die huizenjacht. Zeker in deze overspannen woningmarkt vis je als koper snel achter het net. De huizen op funda.nl zijn verkocht voordat je een bezichtiging hebt kunnen inplannen.  

Hierin kunnen wij al het verschil maken. Wij weten welke woningen er in de verkoop komen voordat ze online staan, en we weten wat ze waard zijn. Bovendien bereiden we jouw huizenjacht goed voor: nog voordat we een woning gaan bekijken, maken we je financiële plaatje op orde, zodat we een bod kunnen uitbrengen onder betere voorwaarden dan een collega-koper. Dat maakt jou een zeer interessante kandidaat voor de verkoper.  

Stop dus met het verzamelen van teleurstellingen op funda. Bel ons en laat je verrassen door onze snelle, persoonlijke en doortastende manier van werken.  

Vertrouw jij op je gevoel, wij regelen de rest

Wij houden onze professionele bril op terwijl jij op je gevoel oordeelt over de woningen die we bezichtigen.  
Wij onderhandelen over de prijs, terwijl jij alvast bedenkt hoe dat nieuwe kookeiland zal staan. 
Wij checken de publiek- en privaatrechtelijke situatie en de koopovereenkomst, terwijl jij de pen kiest die je meeneemt naar de notaris. 

En wij bakken de appeltaart en zetten de champagne koud, om jouw aankoop met je te vieren! 

R.Erkelens | Czaar Peterstraat 54,  Zaandam
Wat ben ik blij dat ik ben gewisseld van makelaar. Monique haar enthousiasme, betrokkenheid en doorzettingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat ik een prachtige woning voor een mooie prijs heb kunnen kopen. Het voelde alsof ik met een goede vriendin een woning aan het kopen was en dan wel eentje die precies weet wat ze doet.

Monique werkt keihard en is een echte doorzetter, zonder haar geloof ik niet dat ik deze woning zou hebben gehad.
Aankoop en verbouwing, Zaandam
Onlangs hebben we in Zaandam
deze leuke eengezinswoning aangekocht waarbij we ook de verbouwing hebben begeleid.
Een leuk project met prachtig resultaat. 

Ook hulp nodig bij een aankoop of verbouwing? We helpen je graag!
Ameland 56, Utrecht
“Right place right time. Dank je wel Monique dat ik je op het juiste moment en op de juiste tijd heb leren kennen. Ik ben je zeer erkentelijk voor wat je in een korte tijd voor mij betekend hebt!
Liefs, Ruth
© 2024 Appeltaart Vastgoed
bubblecrossmenu