Nieuwbouw

Bij Appeltaart Vastgoed begeleiden we niet alleen verkooptrajecten bij particulieren. Ook vastgoedontwikkelaars nemen wij veel werk uit handen. We helpen bij een uitgekiend marketingplan, richten modelwoningen in, maken aantrekkelijke projectpresentaties en begeleiden bezichtigingen en open dagen. Alles wat maar bijdraagt aan een vlotte verkoop.

Appeltaart Vastgoed wordt met grote regelmaat ingeschakeld als sparringpartner door projectontwikkelaars, makelaars en vastgoedbeleggers. Uiteraard begeleiden wij ook verbouwingen en renovaties voor particuliere verkopers of verhuurders.

DE STARTFASE van een nieuwbouw- of renovatieproject

Bij nieuwbouwprojecten en renovaties adviseert en assisteert Appeltaart Vastgoed al bij de eerste fase. De grootte van de woning, de indeling van de kamers, de locatie van de keuken: het zijn de wensen van de potentiële koper waar je nu al rekening mee dient te houden. De inrichting van een woning moet niet afhangen van wat jij als verkopende partij handig vindt, maar van wat commercieel de beste insteek is in het specifieke segment waarin je je bevindt.

PROMOTIE Vastgoedprojecten

Een heerlijk appartement, een prachtig huis of een fraai onroerendgoedproject: zonder een uitgekiende verkoopcampagne kan de verkoop ervan zich maanden of langer voortslepen. Een website is een goed begin, maar waar vind je jouw potentiële koper en hoe maak je deze specifieke groep geïnteresseerd? Appeltaart Vastgoed maakt een professioneel marketingcommunicatieplan en voert het van a tot z voor je uit.

EEN PAAR VOORBEELDEN:

  • Het opzetten en up-to-date houden van een opvallende website
  • Een slimme online campagne, zodat de site goed vindbaar is
  • Geïnteresseerden betrokken houden met een actieve facebook-pagina
  • Social media campagnes (Instagram/Linkedin)
  • Organiseren van open dagen
  • Ontwikkelen van promotiemateriaal, inclusief fotografie, video en brochures
  • Ontwikkelen en plaatsen van advertenties

Appeltaart & champagne!

Twijfel je nog of wij de juiste ideeën hebben voor de soepele en snelle verkoop van jouw project? Laat je overtuigen door onderstaande ‘succesverhalen’. Deze projecten zijn door ons onder handen genomen, et voìla: resultaat bereikt.
Appeltaart met champagne!

Project Landwaard Rijnsburg

VERHUUR EN KOPERSBEGELEIDING
Monique heeft de 10 appartementen in Huize Landwaard verhuurd en opgeleverd aan de bewoners.
De persoonlijke “Touch” van Monique voegt daarbij veel waarde toe voor de huurders en verhuurder.
Peter Ouwehand, Directeur Ouwehand Bouw

Project groenoord Leiden

VERKOOPVOORBEREIDING EN VERKOOP PROJECT
Monique is vroeg betrokken geweest bij het project en heeft voorafgaand perfect meegedacht over de marketing. Ze heeft kennis van zaken, kan zeer goed met elke soort klant overweg en is altijd enthousiast en zeer flexibel. Op naar het volgende project!
Peter van Rijsbergen, Projectontwikkelaar

AMSTERDAM PROJECT TUINSTEDE

MODELWONING INRICHTEN EN VERKOOP APPARTEMENTEN
“Ik heb Monique namens Amvest op meerdere projecten ingehuurd om de verkoop en verhuur van woningen op te pakken. Monique heeft de drive om commercieel het maximale uit elke kans te halen. Zij heeft een goed oog voor wat de klant wenst en speelt daar naadloos op in. Daarnaast kan zij uitstekend onderhandelen met leveranciers op het gebied van interieur en media, waardoor de inkoop van commerciële middelen lager ligt en er dus hoger resultaat geboekt wordt. Tot slot, een heel prettig persoon om mee samen te werken.”
Wim de Lathauwer, projectontwikkelaar Amvest

WONEN IN MOKUM

VERKOOPVOORBEREIDING RENOVATIEPROJECT
Monique heeft in een korte tijd de verkoopstrategie en voorbereiding voor ons project Warmoesstraat gedaan. Duidelijk advies, doortastende uitvoering en ontzorgend. Met zeer succesvol resultaat.
Ellen de kroon, projectleider NV Zeedijk

Vrijstaand huis IJburg Amsterdam

VERKOOP CASCO WONING
“Monique is een topmakelaar, deskundig, zeer behulpzaam en charmant. Niet het type “snelle” makelaar maar juist iemand die de tijd en moeite neemt om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Midden in de kredietcrisis heeft ze in recordtijd 2 huizen voor mij verkocht in een duurder segment, boven de vraagprijs!
Simon Spier, verkoper
© 2024 Appeltaart Vastgoed
bubblecrossmenu