Oprichter van Appeltaart Vastgoed is zelfstandig makelaar Monique Hugen. Zij combineert jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt met vakkennis en gevoel voor styling. Die talenten zet ze altijd in om het beste in een te verkopen woning naar voren te halen.

Verkoop bestaande woningen en nieuwbouwprojecten

Als verkoopmakelaar doet Monique meer dan de deur opendoen voor aspirant-kopers. Ze zal voordat de eerste bezichtiging plaatsvindt de potentie van de woning ‘naar voren stylen’ – geïnteresseerden zien en voelen meteen of de woning bij ze past. De Appeltaartmethode! Een zeer effectieve manier om een woning snel(ler) te verkopen.

Tel daar haar uitgebreide netwerk en kennis van online marketing bij op en je begrijpt waarom de woningen die Monique samen met haar team onder haar hoede neemt zo snel verkocht zijn.

De aankoopmakelaar die begrijpt wat jij zoekt

Bij de ene woning moet je niet schrikken van het schrootjesplafond, bij de andere wil je je niet laten verblinden door een prachtig kookeiland. Monique helpt jou met beide voeten op de grond je droomwoning te vinden en bijt zich als een pitbull in de onderhandelingen vast.

Het beste werk komt van de beste mensen

Een makelaar hoort verstand te hebben van meer dan dakbedekking, draagmuren en kadastrale gegevens. Wat zijn de (ver)bouwmogelijkheden? Waar vind je een betrouwbare hypotheekadviseur? Hoe wordt jouw huis of nieuwbouwproject online goed vindbaar? Hoe maak je de beste foto’s?

Monique laat met Appeltaart Vastgoed niets aan het toeval over. Ze werkt daarom samen met de beste professionals op elk vakgebied. Een kleine greep uit de specialiteiten:

  • ontwikkelen van sterke online campagnes
  • inrichten van modelwoningen
  • interieurarchitect die meedenkt tijdens de (ver)bouw
  • betrouwbare hypotheekadviseurs
  • expat-experts

De handen uit de mouwen... make it happen! Daar zijn we van.

Zullen we kennismaken?

Neem nu contact met ons op voor een kennismaking. Dan merk je direct hoe verfrissend onze aanpak is.

© 2024 Appeltaart Vastgoed
bubblecrossmenu