Bilderdijkstraat 178-3

Geweldig licht dubbel bovenhuis in het Hallenkwartier.Het appartement is verdeeld over de bovenste twee etages van een klassiek pand van rond de vorige eeuwwisseling en is op dit moment in gebruik als twee separate appartementen.

De Bilderdijkstraat is een sfeervolle winkelstraat midden in het populaire Oud-West om de hoek bij de Hallen.

De woning is geheel geïsoleerd en zowel aan de voor- als achterzijde zijn er hardhouten kozijnen met dubbele beglazing geplaatst. Door de ligging op de derde en vierde verdieping is de woning heel licht en rustig (geen bovenburen). De woning is zeer geschikt voor starters die 1 appartement willen verhuren en in de andere zelf willen wonne, Ouders die hun kinderen willen Helen aan een leuk wonig, of graag onder of boven ze willen wonen. Flatsharing ook ideaal. Uiteraard is het geheel ook weer tot 1 woning te herstellen.

De nette gezamenlijke entree biedt toegang tot de woning op de derde en vierde verdieping. Aan de voorzijde van de woning op de 3e verieping ligt de eetkamer met een gezellig uitzicht over de aantrekkelijke winkelstraat. Schuin tegenover de keuken in de hal is een wasruimte gesitueerd, waar tevens de cv-ketel en de mechanische ventilatie zijn geplaatst. Aan de achterzijde liggen twee slaapkamers, waarvan één heel ruim en met veel kast- en bergruimte. De wit betegelde badkamer met granito vloer is tevens via de hal te bereiken: deze beschikt over een inloopdouche, een wastafel, een toilet en een radiator.

Op de vierde etage treft u de recent prachtig geroveerde ruime woonkamer aan met mooie donkere keuken en trendy douchegelegenheid met toilet. Er is een mogelijkheid tot het realiseren van een dakterras.

Bestaande bouw
 € 475.000,- k.k.
1906
69 m² wonen |
175 m³ inhoud
4 kamers
| 2 slaapkamers
2 woonlagen
© 2024 Appeltaart Vastgoed
bubblecrossmenuarrow-right